rFactor Symulatory Symulatory
InformationNeed For Speed Carbon :)

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Centrum Fanów Symulatorów Strona Główna » GTR, GT Legends, Live For Speed, Inne wyścigi Idź do strony 1, 2  Następny 
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
AutorWiadomość
Richie
Admin ;)
Admin ;)

Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7
Temat postu: Need For Speed Carbon :)
Odpowiedz z cytatem

zajebista giera smile.gif

co prawda nie wiem czemu fizyka co czesc to jest gorsza od NFS Porsche Unleashed, ale cala reszta oprawa i grywalnosc bije taki Race the Game na glowe laugh2.gif

wszystko jak w filmie szybcy i wsciekli, swietny klimat, misje, autka, sliczna graficzka, slajdy, klimaty uliczno-tuningowe, kupa zabawy, na razie zaczalem kariere zobacze co dalej biglaugh.gif

Tytus kiedy online? biglaugh.gif
PostWysłany:
Czw Lis 02, 2006 2:11 am
Top of Page
Sponsor
Richie
Admin ;)
Admin ;)

Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja mam dalsze wrazenia bo ciupałem w nocy tak mnie wciagnelo biglaugh.gif

całe miasto jest podzielone na obszary, którymi rządza ekipy tuningowe konkurencyjne, jesli chcemy zdobyć jakis obszar musimy ustawic sie na rozne wyscigi z nimi i wygrac biglaugh.gif

do tego zdobywamy kolejne czesci do tuningu autek, partnerów, ktorzy moga nam pomagac na wezwanie w wysciugu, blokowac dla nas przeciwnika itd

a wszystko w klimaci eprostego filmu dla nastolatków, kolorowo, szybko, naprawde swietna zabawka na klawisze i na pewno lepsza od The Race smile.gif
PostWysłany:
Czw Lis 02, 2006 11:19 am
Top of Page
IceMan
Post Master :-)

Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

a jest Nissan ? biglaugh.gif jak jest to ściągam, tfu kupuje laugh2.gif
PostWysłany:
Pią Lis 03, 2006 9:31 pm
Top of Page
Richie
Admin ;)
Admin ;)

Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

a nie wiem sa 4 autka na starcie z 4 kategorii, mustang, maza rx8 i nie pamietam jakie jeszcze bo wybralem mazde i ja tuninguje ostro smile.gif ale sa wyscigi polegajace na driftowaniu jak najwiecej tez jak w LFS wiec ci sie spodoba icon_wink.gif

o tu masz liste autek sporo jest:

http://www.ea.com/nfs/carbon/us/car.jsp
PostWysłany:
Pią Lis 03, 2006 11:21 pm
Top of Page
Yaper
Top Driver
Top Driver

Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Simracingowcy, kurna mac. LFSa (ktory jest simem, a jak ktos mowi ze nie to jest po prostu ignorantem) ganią co krok a jakims chlamem sie zachwycaja. icon_wink.gif
PostWysłany:
Pią Lis 03, 2006 11:55 pm
Top of Page
ernbar
Average Driver
Average Driver

Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No przecież "kurna mac" richie napisał że tu się driftuje tak jak w lfsA icon_wink.gif
PostWysłany:
Pią Lis 03, 2006 11:59 pm
Top of Page
LoveBeer
Good Driver
Good Driver

Browser: Opera/9.02 (Windows NT 5.0; U; pl)
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

a mozna sobie na bryczke doczepic kratex, moze siatex z przodu, z tylu wing commandera, nakleic kasparowa, malysza i inne naklepki ? jesli tak to w chodze w to ! ;D
PostWysłany:
Sob Lis 04, 2006 12:00 am
Top of Page
Richie
Admin ;)
Admin ;)

Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

mozna smile.gif

no LFS jest taki samym simem jak nfs carbon, nie przecze.. szczegolnie w driftowaniu, choc nawet tutaj jest ciut wiekszy grip laugh2.gif biglaugh.gif
PostWysłany:
Sob Lis 04, 2006 12:44 am
Top of Page
hawk-pl
Rookie Driver

Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Każdy poprzedni NFS sux, ale w tym spodobał mi się multiplayer i mnogość trybów w nim, od ucieczek przed policją (graczami) po normalne wyścigi, wreszcie autorzy powrócili do czasów, gdy i gracze mogli pojeździć "glinami". Niestety dalej lepiej walnąć o bandę niż zahamować przed zakrętem i normalnie go wykręcić no i dalej żal. Trudno mi się jest przestawić i nie trzymam ciągle gazu co owocuje nie zawsze pierwszym miejscem. Żal, gdy jakiś arkadowy nóbek wygrywa z pro symulatorowcem icon_razz.gif Szlag mnie trafia xD
PostWysłany:
Sob Lis 04, 2006 10:54 am
Top of Page
Speedy

Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.1)
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Bez sensu to porównanie z The Race i LFS.
Można narzekać że się grip w LFS nie podoba albo fiza w The Race tak jak w zasadzie w każdym simie da się jakieś minusy znaleźć. Ale jednak oba te tytuły należą albo przynajmniej aspirują do kategorii symulatorów.
A NFS to przecież totalnie inna bajka. Gram w NFS, tak samo grałem w poprzednie części i nie mam sobie nic do zarzucenia. Dla mnie to jest taka sama rozrywka jak Star Wars Race albo Wipeout na Playa. Dla takich gier zastanawiam się czy nie kupić Xboxa albo chociaż pada do peceta. Ma być super szybko, kolorowo i rozrywkowo. Dobra muza, ładna płynna grafa i to wszytko. Fizyka? Jest przecież bardzo dobra! Przede wszystkim przyjemna - to jest w zasadzie jedyne czego się oczekuje. Jedyna umiejętność potrzebna do grania to refleks i nic więcej. Mogę narzekać na fizykę w GPL i nadal chwalić NFS - nie widzę sprzeczności, tak samo jak mogę grać w Super Mario i też nie będę narzekać że jak na hydraulika to Mario skacze w dość nierealistyczny sposób.

Byłem wczoraj wieczorem zbyt zmęczony żeby sobie w rFactora pojeździć, pewnie jeden race bym dał radę po czym spocony i całkiem już zmęczony o 22.00 poszedłbym spać. A z NFS-em posiedziałem sobie pół nocy i całkiem dobrze się bawiłem smile.gif
I pewnie jeszcze kilka wieczorów się pobawię aż mi się znudzi, może kariere przejdę do końca i tyle. Uninstall i za rok, dwa pogra się przez tydzień w następną część.
PostWysłany:
Sob Lis 04, 2006 4:22 pm
Top of Page
Richie
Admin ;)
Admin ;)

Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Speedy nie pisz pliz, ze bez sensu, daj mi popatrzec jeszcze troche jak sie Sewer przejmuje i miota o zdanie o gierkach smile.gif
PostWysłany:
Sob Lis 04, 2006 5:00 pm
Top of Page
Grom
Good Driver
Good Driver

Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Richie napisał:
a nie wiem sa 4 autka na starcie z 4 kategorii, mustang, maza rx8 i nie pamietam jakie jeszcze bo wybralem mazde i ja tuninguje ostro smile.gif ale sa wyscigi polegajace na driftowaniu jak najwiecej tez jak w LFS wiec ci sie spodoba icon_wink.gif

o tu masz liste autek sporo jest:

http://www.ea.com/nfs/carbon/us/car.jsp

Tez zaczynałem od Mazdy , ale jak tylko dostałem więcej kasy przesiadłem sie na renault Clio V6 - jak założysz opony i ustawisz je na drift to dopiero jest frajda.

Do tych co chcą kupić - EMPIK omijajcie z daleka - 139.50 to lekka przesada. W sklepach Nie Dla idiotów jest z padem za 99 PLN
PostWysłany:
Pon Lis 06, 2006 2:30 pm
Top of Page
Richie
Admin ;)
Admin ;)

Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja zamienilem rx8 na rx7, nie mam odkrytego renault icon_eek.gif

jak dokupilem tuningowe rzeczy to niezle nadsterowna jest i bokami teraz sune w wyscigach icon_eek.gif biglaugh.gif

swietne pomysly trzeba przyznac sa w tej gierce dla urozmaicenia vide wyscig gorski - gonisz goscia po serpentynach i zbierasz tym wiecej punktow, im blizej jego jedziesz

potem od razu on goni ciebie po tym samej trasie i odejmuje ci zdobyte punkty, im blizej on jest teraz ciebie

suma sumarum wygrywasz jesli po tym dwu-wyscigu masz punkty na plusie jakiekolwiek, czyli blizej niego jechales doganiales go, niz on ciebie
PostWysłany:
Pon Lis 06, 2006 3:45 pm
Top of Page
IceMan

Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Richie napisał:
swietne pomysly trzeba przyznac sa w tej gierce dla urozmaicenia vide wyscig gorski - gonisz goscia po serpentynach i zbierasz tym wiecej punktow, im blizej jego jedziesz

potem od razu on goni ciebie po tym samej trasie i odejmuje ci zdobyte punkty, im blizej on jest teraz ciebie

suma sumarum wygrywasz jesli po tym dwu-wyscigu masz punkty na plusie jakiekolwiek, czyli blizej niego jechales doganiales go, niz on ciebie

zaczerpnięte z prawdziwego programu motoryzacyjnego najlepszego na świecie - BMI czyli BestMotoring. Chłopaki testują auta na takim krętym wąskim (na 1 auto, a po bokach drzewa itp przeważnie bez zabezpieczeń) torze pod nazwą Touge i właśnie jadą w ten sposób 2 auta i jeden za drugim potem odwrotna kolejność, to tak lekko OT icon_wink.gif
przykładzik icon_wink.gif http://video.google.com/videoplay?docid=-115877402507827521&q=touge
PostWysłany:
Pon Lis 06, 2006 4:20 pm
Top of Page
jakoobs
Rookie Driver

Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Najśmieszniejsze jest to że w tą grę nie da się grać na kierownicy - przynajmniej mi na klawiaturze idzie 100x lepiej. laugh2.gif
PostWysłany:
Pon Lis 06, 2006 6:36 pm
Top of Page
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Centrum Fanów Symulatorów Strona Główna » GTR, GT Legends, Live For Speed, Inne wyścigi Idź do strony 1, 2  Następny 

Skocz do:  
Key