Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727) Temat postu:
ladnie zrobiony film - ale moim zdaniem duzo robi wlasnie montaz, imitacja kamery "z reki" itp
tak mi sie przynajmniej wydaje, graficznie jak na dzis to nic kosmicznego
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 5:44 pm
lefty Inhuman Poster ;)
Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3 Temat postu:
No grafika nic specjalnego jak na dzisiejsze mozliwosci komputerow ale i tak kazdy z nas wie co jest wazniejsze
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 6:18 pm
Czacha Master of wheel
Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3 Temat postu:
Moim zdaniem efekciarsko i z pomyslem nagrany filmik. Podobny mozna by zrobic w ArmA .. trzeba tylko odrobiny checi i tzw. skilla
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 12:46 am
9mm Good Driver
Filmik, filmikiem, ale nie o trailer tu chodzi. Graficznie ArmA i VBS2 to praktycznie to samo (chociaż podejrzewam, że VBS2 jest jednak ciut lepiej zoptymalizowane).
To w pozostałych ficzersach, o których traktuje 31 minutowy technology overview, leży pies pogrzebany, a raczej te 1450$ różnicy w cenie między VBS2 a ArmA.
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 5:54 pm
DariuszM Post Master :-)
nawet menu identyczne jak w arma
nie zauważyłem jakieś kosmicznej przepaści pomiędzy arma a vbs2, nawet na tym technology overview
nawet ten odrzut na który ludzie narzekają, wcale w VBS nie jest mniejszy i kropka podobnie wysoko skacze
nie rozumiem czemu w arma nie ma takich realnych tracerów, tylko jakieś gwiezdne wojny laserowe rodem z OFP
RTE czy ustawianie pachołków pewnie zainteresowałby mnie i paru innych nielicznych
jestem ciekaw ile w arma jest balistyki i tej penetracji itp
fajne są niektóre smaczki, ale myśle, że jak do arma wypuszczą narzędzia, zaczną powstawać mody, to będzie coraz lepszy - z praktycznie taką samą grafiką
Browser: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X; en) AppleWebKit/418.9 (KHTML, like Gecko) Safari/419.3 Temat postu:
ja po prostu mysle, ze Bohemia docelowo pracowala nad VBS2 a ArmA to produkt uboczny - inaczej jaki sens mialoby wydawanie produktu za 1500$ i gry za 100pln ktora mialaby taka sama fizyke i grafike, i roznilaby sie tylko scenariuszami, ktore i tak wczesniej czy pozniej community zrobi? stad te roznice typu tracery, balistyka itd
to tak jak z kazdym wynalazkiem naszej ery - najpierw powstaje na potrzeby wojska a pozniej jego okrojona wersja trafia do cywilnych; podczas gdy wojsko wlada juz duzo bardziej dopracowana albo w ogole nowa i duzo doskonalsza wersja (np. HUD, ktory po latach stosowania w samolotoach powoli wchodzi do motoryzacji)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Mozesz sciagac pliki w tym forum
CFS: Grand Prix Legends, Nascar Racing, GTR, GT Legends, GTL, RBR, Live For Speed, rFactor, Richard Burns Rally, Symulatory lotu, Gry samochodowe
Mamy także takie działy jak: Liga GPL Online, Nascar Real, Inne wyścigi, Gry samochodowe, Symulatory lotu, F1, MotoGP, Speedway, Rajdy, Kącik foto, Symulatory.