rFactor Symulatory Symulatory
InformationWitam mam problem i prosze o pomoc

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Centrum Fanów Symulatorów Strona Główna » Grand Prix Legends, Liga GPL Online, GPL WC  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
AutorWiadomość
Prozak
Rookie Driver

Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
Temat postu: Witam mam problem i prosze o pomoc
Odpowiedz z cytatem

Własnie dzisiaj doszła do mnie paczka z GPL , instaluje i pojawia sie ostrzezenie ze nie moge zainstalowac jakiegos tam Activ Movie bo niby ten który mam juz na kompie jest w innym jezyku i musze go usunac , co to jest ten Activ movie , co z tym robic ,
PostWysłany:
Czw Paź 11, 2007 5:57 pm
Top of Page
Sponsor
Prozak
Rookie Driver

Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dodam ze mam karde radeon 9550 , system XP , gre kupiłem na allegro , niby oryginał z usa , w srodku 2 ksiażeczki płyta ,w oryginalnym pudełku , gra jest chyba z 98 r , grałem w demo i sie napalilem , a tu małe rozczarowanie.
PostWysłany:
Czw Paź 11, 2007 7:25 pm
Top of Page
lefty
Inhuman Poster ;)

Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Olac active movie. Poza tym z tego co pamietam (dawno juz instalowalem GPL), GPL nigdy nie chcialo sie poprawnie instalowac pod XP. Ale pamietaj, zawsze mozesz sciagnac demo GPL 2004, zainstalowac je a potem z plytki GPL przerzucic sobie wszystkie tory (poza tym co jest w demie, Watkins Glen chyba) do katalogu gdzie wrzuciles demo, zmienic atrybuty plikow (bo na plytce wiadomo, sa tylko do odczytu), sprawdzic czy tory sa wpisane do gp.ini i 67season.ini. Zreszta ktos tu chyba niedawno mial problem z instalacja i znalazl sposob, poczytaj pare watkow wstecz icon_wink.gif
PostWysłany:
Czw Paź 11, 2007 8:09 pm
Top of Page
+JacKill+
Top Driver
Top Driver

Browser: Opera/9.23 (Windows NT 5.1; U; pl)
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Albo użyj tego: http://gplps.org/wb/pages/projects/gpl-installer.php
PostWysłany:
Czw Paź 11, 2007 8:32 pm
Top of Page
Prozak
Rookie Driver

Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Działaaaaaaaaa, WIELKIE dzieki +JacKill+ , chyba dzisiaj nie zasne , ten Nurburgring , cała otoczka o mamuniu a myslałem ze nie ma nic lepszego od "Ryśka" , jak wy mozecie normlnie zyc po czyms takim ? heheh , jeszcze raz WIELKIE DZIEKI smile.gif
PostWysłany:
Czw Paź 11, 2007 11:51 pm
Top of Page
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Centrum Fanów Symulatorów Strona Główna » Grand Prix Legends, Liga GPL Online, GPL WC  

Skocz do:  
Key