rFactor Symulatory Symulatory
InformationKofiguracja "Setupów" na deszczowe nawierzchnie

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Centrum Fanów Symulatorów Strona Główna » Richard Burns Rally  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
AutorWiadomość
yonash
Rookie Driver

Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Temat postu: Kofiguracja "Setupów" na deszczowe nawierzchnie
Odpowiedz z cytatem

Witajcie smile.gif
Mam do Was pytanie, jako że gro z Was ma dużo większy staż w tej grze niz ja. Jakich zmian dokonujecie w setupach jeśli chodzi o rajdy rozgrywane przy złej , deszczowej pogodzie icon5.gif . Modyfikujecie istniejące setupy "suche" , czy tworzycie całkiem nowe icon5.gif . Czy mógłby ktoś z Was napisać mi co przede wszystkim trzeba zmienić na deszczowy rajd icon5.gif . Chodzi mi tutaj o S1600 icon_cool.gif . Będe bardzo wdzięczny za wszelką pomoc, a jak by ktoś podesłał gotowy "mokry" setup do analizy , to się już ze szczęścia zamknę laugh2.gif .
Pozdrawiam
PostWysłany:
Wto Paź 18, 2005 10:40 am
Top of Page
Sponsor
gustav
Top Driver
Top Driver

Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; .NET CLR 1.0.3705)
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

o tu cie mam! biglaugh.gif

ciag dalszy we wlasciwym topicu

Ostatnio zmieniony przez gustav dnia Wto Paź 18, 2005 2:28 pm, w całości zmieniany 1 raz
PostWysłany:
Wto Paź 18, 2005 1:27 pm
Top of Page
yonash
Rookie Driver

Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

smile.gif Lukas no ale to nie są chyba tajne informacje nie?? icon_cool.gif Tobie zwycięztwa i tak nikt nie odbierze więc może pomożesz cos??
Pozdrawiam
PostWysłany:
Wto Paź 18, 2005 1:59 pm
Top of Page
gustav
Top Driver
Top Driver

Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; .NET CLR 1.0.3705)
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

staram sie jak kazdy inny, i ciezko walcze na oesach, wiec prosze bez takich aluzji, wiesz ile jeszcze eliminacji i kazdy tak samo moze jeszcze wygrac, z pomoca nie ma problemu ale to juz we wlasciwym topicu
PostWysłany:
Wto Paź 18, 2005 2:49 pm
Top of Page
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Napisz nowy temat Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Centrum Fanów Symulatorów Strona Główna » Richard Burns Rally  

Skocz do:  
Key